De Zaakversnellers

Over de Zaakversnellers

De Zaakversnellers is een samenwerkingsverband van een achttal bedrijven in de Bommelerwaard die het doel hebben om ondernemers met een goed plan of concept verder te helpen om hun ambities waar te maken. De begeleiding ligt in professionele handen van Hello New Day. Het hele programma is echter van de lokale partners; Rabobank Altena-Bommelerwaard, WEA Accountants en Adviseurs, Innovencio, Bureau van den Oever, HRM Arena, BoVli Solutions en STIPT. advocaten. De Zaakversnellers bestaan inmiddels 3 jaar.

Hello New Day

Innoveren is kansen zien en deze omzetten in producten of diensten die klanten wensen. Hello New Day helpt jouw organisatie met het benutten van kansen en het organiseren van innovatieve ideeën. Wij gaan door waar anderen stoppen en zijn pas tevreden als je in staat bent blijvend succesvol te innoveren. Als partner van de Zaakversnellers willen wij jouw helpen om die kansen te pakken en dromen waar te maken. Wij gaan je helpen in de voorbereiding om tijdens de Stroomversnellingsdag goed te starten. Na de Stroomversnellingsdag zullen we je bijstaan bij de verdere ontwikkeling van jouw ambities. 

MEER INFORMATIE

Rabobank Altena-Bommelerwaard

Rabobank Altena-Bommelerwaard voelt zich thuis in de Bommelerwaardse samenleving. Een gebied waar de Rabobank sterk mee verbonden is. Onze medewerkers zijn dichtbij, betrokken en vertrouwd. Ze kennen de regio. Zo zijn we thuis in uw bankzaken en thuis in de Bommelerwaard. 

MEER INFORMATIE

Innovencio

Innovencio verbindt ondernemers, kennisinstellingen en de overheid om met subsidies meer innovatie mogelijk te maken. Wij kennen de subsidiewereld en weten wanneer een idee in aanmerking komt voor welke subsidie. Het idee wordt vertaald naar een kansrijke subsidieaanvraag waarmee innovatieve dromen werkelijkheid kunnen worden. 

MEER INFORMATIE

WEA Rivierenland Accountants en Adviseurs

WEA Rivierenland Accountants en Adviseurs helpt ambitieuze ondernemers om doelstellingen te verwezenlijken. Met onze proactieve dienstverlening, zoals accountancy, belastingadvies, bedrijfsadvies, audits, onlinediensten en slimme administratieprocessen weten onze klanten altijd exact waar ze staan. Ze zijn in control en kunnen op tijd de juiste beslissingen nemen. 
 
WEA Rivierenland bevindt zich centraal in Zaltbommel. We kennen de regionale markt uitstekend. We zijn proactieve ondernemers en werken met een eigen en vertrouwd team. 

MEER INFORMATIE

Bureau van den Oever, Marketing Motivators

Bij Bureau van den Oever vinden we dat de producten die onze klanten maken en de diensten die zij uitvoeren, de aandacht moeten krijgen die ze verdienen. Die aandacht eisen we op door de inzet van onze Marketing Motivators bij Bureau van den Oever.

Onze Marketing Motivators werken dagelijks volgens het ETWC Marketing Motivation model. Met dit model brengen we in beeld waar de klant behoefte aan heeft tijdens zijn klantreis en vullen we de belangrijke momenten in waarop we aanwezig willen zijn.

MEER INFORMATIE

STIPT. advocaten

STIPT. advocaten is hèt advocatenkantoor voor de zakelijke markt. STIPT. staat voor kwaliteit en is duidelijk, betrokken en bereikbaar. STIPT. werkt landelijk en houdt kantoor aan de A2 tussen ’s-Hertogenbosch en Utrecht. Kwaliteit is het vertrekpunt. De advocaten van STIPT. zijn specialisten in hun vakgebied en afkomstig van top 20-kantoren. STIPT. spreekt klare taal en geeft heldere adviezen. Wij stellen vragen en geven antwoorden. Wij waarschuwen u voor risico’s én geven aan waar uw kansen liggen. Wij voorkomen onnodige geschillen en procedures, maar als procederen nodig is dan staat STIPT. voor haar zaak. Uw zaak.

MEER INFORMATIE

BoVli Solutions

BoVli Solutions zorgt ervoor dat de telefonie, IT-omgeving en/of camerabeveiliging werkt zoals jij dat graag wilt. Ook als we daar soms nét een stapje verder voor moeten gaan.

Bij BoVli Solutions kiezen we voor een prettige, persoonlijke en betrokken manier van zakendoen. We bieden een breed kennisgebied en dienstenpakket: van de bekabeling tot installatie, configuratie en nazorg. BoVli Solutions kiest voor een grondige aanpak: wij brengen eerst de beginsituatie in beeld, voordat we nieuwe oplossingen voor je realiseren; niet de technische oplossing, maar jouw vraag centraal. We denken oplossingsgericht.

MEER INFORMATIE

HRM Arena

HRM Arena ondersteunt en ontzorgt je als ondernemer van al je P&O vraagstukken. Van advies, projecten tot het volledig overnemen van al je werkzaamheden rondom personeel.

Bij HRM Arena verzorgen we ook arbeidsbemiddeling. We nemen we niet alleen het gehele proces over, we presenteren je een geschikte shortlist en zorgen voor een uitstekende ervaring voor de kandidaten. Ook geven we gespecialiseerde trainingen op gebieden als verzuim, BMY, leadership en bij een persoonlijk vraagstuk bieden we een gedegen coachingtraject aan.

MEER INFORMATIE

De Zaakversnellers in de media