De Stroomversnellingsdag 2020

Informatie

 • Wanneer: Nog niet bekend
 • Aanvang: 08.30 uur tot 18.00 uur, incl. afsluiting met een borrel.
 • Waar: Van der Valk Zaltbommel
 • Deadline: Nog niet bekend

Verandering is het centrale thema van de 4e Stroomversnellingsdag! Doe mee aan een POWERBOOST voor jouw bedrijf.

Als ondernemer moet je om kunnen gaan met snelle veranderingen in jouw omgeving. Je hebt te maken met nieuwe wetgevingen, veranderend consumentengedrag, duurzaamheid en technologische ontwikkelingen. Tijdens de 4e Stroomversnellingsdag praten we jou bij en helpen we je op weg met veranderingen anno 2020!

De Stroomversnellingsdag is ontwikkeld voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien. Door middel van een uitgebreid programma jouw plan van aanpak getoetst en omgezet in een concreet doel. Je krijg feedback van lokale specialisten op het gebied van subsidie, marketing, ICT, HRM en juridische, financiële en administratieve aspecten, kortom multidisciplinaire expertise! De Stroomversnellingsdag levert energie en inspiratie op van experts en lokale ‘helden’. 
 
Voorafgaand aan de Stroomversnellingsdag ga je samen met Hello New Day jezelf voorbereiden, zodat je optimaal aan de Stroomversnellingsdag mee kan doen.  
 
Na afloop maak je kans om een follow up te winnen met een van de partners van de Zaakversnellers.
 
Wat verwachten wij van jou? 
Je bent een ondernemer in of je hebt binding met de Bommelerwaard. Je wilt meedoen aan een energieke dag en geïnspireerd worden door andere ondernemers.
De datum voor de vierde Stroomversnellingsdag was  2 april 2020, maar deze datum is geannuleerd vanwege de maatregelen rondom het Corona virus. We houden u op de hoogte over een nieuwe datum.

HRM Arena

“Organisaties en individuen laten groeien om ieders doelen te vervullen.”
Wij zijn HRM Arena. Vanuit Den Bosch ondersteunen wij ondernemers met hun personele en organisatorische vraagstukken. Dat doen wij vanuit passie, met oog voor het personeel en zonder de zakelijke belangen van de ondernemer uit het oog te verliezen. Onze oplossingen laten zich kenmerken door toepasbare zaken en het bieden van oplossingen die recht doet aan de vraagstelling. Daarnaast houden wij ons bezig met salarisverwerking, het geven van trainingen en coaching.

MEER INFORMATIE

STIPT. advocaten

“Kwaliteit is het vertrekpunt.”
Hoe graag ondernemers dat soms ook willen: zij ontkomen er niet aan ook juridische zaken goed te regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kiezen van een passende rechtsvorm, het opstellen van waterdichte algemene voorwaarden en inrichten van contracten, die waterdicht, maar ook commercieel verkoopbaar zijn. De advocaten van STIPT. advocaten, gevestigd in Zaltbommel, zijn gespecialiseerd in het recht, daar waar het komt op arbeid, onderneming en vastgoedgerelateerde vraagstukken. Zij ondersteunen graag lokale initiatieven: daarom delen zij, samen met de andere Zaakversnellers, hun kennis graag met jou op De Stroomversnellingsdag! Een kans om je ondernemingsplan te laten toetsen of tips te krijgen over onderwerpen waar je zelf misschien nog niet aan hebt gedacht. De advocaten van STIPT. helpen graag bij het juridisch startklaar maken van jouw (nieuwe) onderneming.

MEER INFORMATIE

Innovencio

Wie we zijn:
Bij de aanvraag van een subsidie komt veel kijken! Allereerst zijn er veel regelingen, hoe kies je een geschikte regeling voor jouw innovatie? En als je dan een aanvraag gaat schrijven, hoe zorg je dan dat jouw project ook subsidie krijgt? Er zijn meerdere gebieden waarop een aanvraag wordt beoordeeld. Zo is het bij veel regelingen van groot belang dat de aanvraag inhoudelijk goed is, je moet de juiste snaar van de beoordelingscommissie weten te raken. Waar letten die eigenlijk op? En welke aspecten tellen mee in de beoordeling van een subsidie? Niet alleen de inhoud is belangrijk, je bent nog niet klaar als je het project technisch en qua business case goed in elkaar hebt gezet. Daarnaast moet een aanvraag ook juridisch en administratief goed in elkaar zitten. Dit vergt best veel van een MKB-aanvrager.

Vanuit haar jarenlange ervaring binnen de subsidiewereld, zag Liesbeth Kraaijveld (directeur en oprichter van Innovencio) dat subsidieadvies beter kon. Daarom richtte zij in 2012 het bedrijf Innovencio op, met de gedachte dat je met subsidieadvies echt meerwaarde moet leveren voor MKB-bedrijven. Veel MKB-bedrijven raken verstrikt in de jungle van subsidies, en juist voor deze doelgroep moet het weer makkelijk worden om gebruik te maken van de kansen. Daarvoor is het nodig om een goede vertaalslag te maken tussen de taal en cultuur van de overheid en het MKB. Innovencio richt zich het liefst op veeleisende klanten die innoveren of duurzaamheidsprojecten uitvoeren, dat heeft de afgelopen 7,5 jaar voor een enorme groei gezorgd.

Waar zijn we goed in:
Ben jij zo’n ondernemer of organisatie die ervan droomt de wereld een stukje mooier te maken met een innovatief idee of oplossing? Wil je waardevolle en duurzame impact maken en tegelijkertijd je bedrijf laten groeien? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij, Experts in Subsidies, zoeken graag de meest optimale subsidie bij jouw project én vertalen dit in een scorende aanvraag. Wij durven te stellen dat we hierbij verder gaan dan je vraag en meerwaarde bieden. Dit kunnen wij door onze verschillende achtergronden en persoonlijkheden. Maar ook door onze kennis, leergierigheid en gedrevenheid. We lijken wel wat op elkaar.

Er zijn veel verschillende subsidieregelingen, aangeboden door verschillende instanties. Onder andere in de volgende categorieën vragen wij subsidies aan voor onze klanten.

 • Duurzaamheid: De stap naar een energiezuinig en milieuvriendelijk alternatief is soms groot. Om hierin ondersteuning te bieden zijn er verschillende subsidies beschikbaar.
 • Innovatief ondernemen: Subsidie is een duwtje in de rug om een innovatief idee daadwerkelijk te realiseren. Het voorziet in de benodigde financiële ondersteuning en betekent ook erkenning van uw project.
 • Internationaal: Naast nationale en regionale subsidiemogelijkheden, zijn er ook vele opties voor ontwikkeling, samenwerking en investeringen in het buitenland.
MEER INFORMATIE

Wea Rivierenland

Waarom doe je als partner mee aan de Zaakversnellers? 
Accountants en belastingadviseurs die hun rol goed invullen dragen daadwerkelijk bij aan het succes van ondernemingen en van ondernemers in het MKB. Ze helpen bij het maken van de juiste keuzes op het juiste moment als het gaat om financiële, bedrijfseconomische en fiscale aangelegenheden. Ondernemers helpen succesvol te zijn is onze core business. WEA Rivierenland is nauw verbonden met de Bommelerwaard en wil graag haar bijdrage leveren

Waarom moeten deelnemers mee doen, wat kunnen ze van jouw vakgebied leren?
Deelname aan De Stroomversnellingsdag is een uitgelezen kans om gratis te sparren met specialisten van alle disciplines die komen kijken bij het ondernemerschap. Ondernemers kunnen inzicht krijgen op alle onderdelen waarover we op de dag zelf kunnen sparren (zie hieronder).

Dit krijg je tijdens De Stroomversnellingsdag: Gratis sparren/advies op het gebied van: 

 • (Financieel) administratieve processen
 • Managementinformatie (actuele stuurinformatie waar je echt iets mee kunt)
 • Werken met een financiële prognose
 • Investeringsbeslissingen
 • Bedrijfsfinanciering
 • Kostprijsberekening
 • Fiscale vraagstukken
 • Keuze rechtsvorm/optimale organisatiestructuur (BV-structuur)
 • Beheersing financiële en fiscale risico’s
MEER INFORMATIE

Bureau van den Oever

Bureau van den Oever is al ruim 20 jaar een verrassend en onderscheidend marketing- en reclamebureau in Zaltbommel. We bedenken, ontwerpen, creëren en realiseren de leukste en meest doeltreffende online en offline campagnes. We werken volgens de customer journey en besteden aandacht aan alle belangrijke momenten tijdens jouw klantreis, zodat je als ondernemer aanwezig bent op de momenten dat het ertoe doet.

MEER INFORMATIE

Hello New Day

Wij zijn Hello New Day. Gevestigd in Den Bosch in het epicentrum van data science en innovatie, helpen wij bedrijven een weg te vinden in de wereld van innovatie. Of het nou de doorontwikkeling van een concreet product of dienst betreft of het stimuleren van een vernieuwende mindset bij je medewerkers. Regelmatig geven wij masterclasses voor groepen, maar ook maatwerk op een specifieke vraag vullen wij graag in.

Wij zijn 3 jaar geleden gestart als partner van de Zaakversnellers omdat wij geloven in de kracht van samenwerking. Vanuit meerdere disciplines naar een situatie kijken levert vaak onverwachte en zeer waardevolle inzichten op. Tijdens De Stroomversnellingsdag en nemen wij je dan ook de hele dag mee in een speciaal hiervoor opgezet programma. In de middag gaan we in kleinere setting met u de diepte tijdens de Masterclass om ook gericht te werken aan een oplossing voor je vraag.

MEER INFORMATIE

BoVli Solutions

Wat kan BoVli Solutions voor jouw bedrijf betekenen? Onze kennis binnen de IT is heel breed, wat betekent dat we je goed kunnen adviseren of het nu gaat om je internetverbinding, netwerk, computer of smart device, wifi, software of de cloud. Onze uitdaging is om de IT-processen slimmer, goedkoper en beter te maken, de technieken van de huidige tijd maken dat mogelijk maar een ondernemer is daar vaak nog niet van op de hoogte. Wij helpen je om hier de juiste producten en diensten in te kiezen en indien gewenst richten we ze ook nog voor je in.
Naast IT, denken we ook graag mee in telecomoplossingen, zowel vast, mobiel als gecombineerd. Ook hierin kiezen we weer in de slimste oplossing zodat je bereikbaarheid erop vooruitgaat maar we de kosten in de hand houden.

Wij geloven door kritisch naar je IT te kijken en daar een goed advies in te geven dat je als ondernemer beter, veiliger en efficiënter gaat werken en dus geld bespaard. Tijdens De Stroomversnellingsdag geven we graag advies en denken mee over je uitdagingen. Neem je punten dus mee en leg ze aan ons voor.

MEER INFORMATIE

Rabobank Altena-Bommelerwaard

Rabobank Altena-Bommelerwaard is betrokken en zichtbaar in de regio. In deze snel veranderende wereld zijn wij gefocust op het creëren van lokale betrokkenheid en het versterken van lokaal ondernemerschap. 

Hiervoor organiseren wij o.a. diverse kennissessies en events. Wij helpen graag ondernemers hun dromen waar te maken. Wij denken mee en daar horen ook kritische vragen bij. Soms bewust wat tegengas geven om je na te laten denken over je keuzes.

Hiernaast willen wij graag samen financieel regisseur zijn, waarin we graag met je sparren over je ambities. Dit kan een reguliere financiering, een lease of crowd funding zijn of een contact in ons netwerk waarmee we jou kunnen verbinden.

Door De Zaakversnellers bieden wij ondernemers een kans om samen andere professionals in één dag de toekomstplannen concreet te maken.

MEER INFORMATIE