De Stroomversnellingsdag
10 oktober 2019

De Stroomversnellingsdag 2019

Informatie

  • Wanneer: 10 oktober 2019
  • Aanvang: 08.30 uur tot 18.00 uur, incl. afsluiting met een borrel.
  • Waar: Wordt binnenkort bekend gemaakt
  • Hoe: Aanmelden kan tot en met 10 september
  • Terugkombijeenkomst op 28 november

De Stroomversnellingsdag is ontwikkeld voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien. Tijdens deze dag wordt door middel van een uitgebreid programma jouw plan van aanpak getoetst en omgezet in een concreet doel. Je krijg feedback van lokale specialisten op het gebied van subsidie, marketing, en juridische, financiële en administratieve aspecten, kortom multidisciplinaire expertise! De Stroomversnellingsdag levert energie en inspiratie op van experts en lokale ‘helden’. 
 
Voorafgaand aan de Stroomversnellingsdag ga je samen met Hello New Day jezelf voorbereiden, zodat je optimaal aan de Stroomversnellingsdag mee kan doen.  
 
Na afloop kan er een follow up plaats vinden van acties door lokale partners en een eventuele begeleiding door Hello New Day. 
 
Wat verwachten wij van jou? 
Je bent een ondernemer in of je hebt binding met de Bommelerwaard. Je wilt meedoen aan een energieke dag en geïnspireerd worden door andere ondernemers.

De inschrijving voor de derde Stroomversnellingsdag is open. Je kunt je hier aanmelden tot en met 10 september.

De deelnemers aan de tweede Stroomversnellingsdag op 28 maart 2019:

Mobilyze | Richard de Kam en Robert Gunsing

"Hoe we ons vandaag de dag van A naar B verplaatsen kan een stuk efficiƫnter en duurzamer, dit is de reden waarom wij in 2018 Mobilyze gestart zijn. Mobilyze is een adviesbureau op het gebied van duurzamere mobiliteit. We helpen bedrijven en organisaties met het verminderen van het aantal kilometers dat medewerkers/goederen afleggen en zorgen dat de kilometers die gemaakt worden zo duurzaam mogelijk zijn. Hierdoor verlagen we de CO2 footprint, besparen we op de mobiliteitskosten en reduceren we ook nog eens de filedruk. Ons doel tijdens de Stroomversnellingsdag is om ons business model zo aan te scherpen dat we nog meer bedrijven en organisaties kunnen overtuigen van onze toegevoegde waarde."

MEER INFORMATIE

Onlinekeukenveiling.nl | Leon van Wijk en Elbert van Dalen

Als Onlinekeukenveiling.nl ontzorgen wij keukenzaken in Nederland en Belgiƫ door de verkoop van showroomkeukens over te nemen. Door middel van een garantiebod zijn de keukenzaken zeker van een minimum opbrengst en hebben verder geen omkijken naar de service en garantie. We bieden deze showroomkeukens voor 8-10 weken aan op onze website, indien niet verkocht worden ze aangeboden op het online veiling platform van Troostwijk Auctions. Met hun klantenbestand, bestaande uit kopers over de hele wereld, worden de showroomkeukens altijd verkocht. Naast showroomkeukens bieden we ook olijfbomen, gereedschap, hout en kunst aan op de veilingen van Troostwijk Auctions. Het plan is om dit assortiment ook aan te bieden aan de consument, om zo de mogelijkheid te bieden voor de veiling uit te kopen. Via de Zaakversnellers zouden wij inzicht willen krijgen in het uitbouwen van ons concept in Nederland, maar ook daar buiten.

MEER INFORMATIE

Van Gent Watersport | Hilda en Jos van Gent

Het realiseren van een nieuw bedrijfspand “aan de kop” van de Zandstraat met daarin naast werkplaats en stalling ook ruimte voor uitbreiding van de mogelijkheden van dagrecreatie in “ recreatiegebied de Zandmeren”

MEER INFORMATIE

Bistro in Petto | Bram Hoorn

Motivatie om deel te nemen is dat ik handvaten zoek om mijn bedrijf in omzet en groei significant te laten stijgen, dan wel te versnellen. Hopelijk zijn er adviseurs die mij kunnen helpen middels benchmarking of eigen ervaring. Daarnaast ben ik ook benieuwd of we samen een vernieuwende manier van werken kunnen zoek in een markt die in Nederland heel verzadigd is.

MEER INFORMATIE

MR Coils BV | Michel Italiaander

MR Coils BV is een bedrijf dat onderdelen in de vorm van prototypes ontwikkeld om de beeldkwaliteit van MRI scanners te verbeteren met als doel betere diagnoses vast te kunnen stellen. Hierbij kan men denken aan onderdelen waarmee de scantijd verkort kan worden/resolutie verhoogd kan worden of dat er naast het scannen van waterstof atomen ook gekeken kan worden naar de stofwisseling van fosfor (welke informatie geeft over de agressiviteit van tumoren) natrium of koolstof. Alleen een prototype ontwikkelen is uiteraard niet voldoende om betere diagnoses mogelijk te maken voor de reguliere zorg. Hiervoor zullen prototypes doorontwikkeld moeten worden naar een klinisch product dat uitvoerig getest is volgens de nieuwste wet- en regelgeving. Dat betekent dat er meer MRI scantijd benodigd is van verschillende type MRI scanners, en om de beschikbaarheid en flexibiliteit te behouden is het plan om een imaging centrum op te zetten met meerdere type MRI scanners. Deze scanners zullen dan niet alleen gebruikt worden voor ontwikkeling van MRI producten, maar ook voor onderzoekers die al dan niet met de nieuwste onderdelen de beeldkwaliteit en scanprotocollen kunnen optimaliseren. Als er naast MRI scanners ook CT/PET/Röntgen apparaten geplaatst worden, kan het centrum ook ingezet worden voor 1ste lijnszorg.

MEER INFORMATIE

Een geslaagde eerste editie

We kijken terug op een geslaagde eerste Stroomversnellingsdag op Slot Loevestein met als winnaar Auxilium Offshore.

Bekijk alle deelnemers van 2018